Inquiry forms

alquiler de vehiculo, autohuur, autovermietung, location de voiture


Vehicles slide presentation
For our
phone friendly page,
click below:
Mobiles

Country pages:
Bienvenido
Welkom
Willkommen
Bienvenue

Want your friends to hear about us: Tweet

Van harte welkom bij de Nederlandstalige webpagina van Armadillo Nicaragua.

U wilt een auto huren in Nicaragua? Vanuit Granada bieden wij al meer dan 10 jaren autohuur en prive personenvervoer. Wij zijn dus een betrouwbaar bedrijf. U ontvangt van ons vooraf een volledig kostenoverzicht en verrassen u niet met allerlei toeslagen bij aankomst in Nicaragua.

Voor autohuur in Nicaragua zijn wij gespecialiseerd in vierwielaangedreven auto's, omdat dat type voertuigen het meest geschikt is voor dit land. U kunt dan locaties bereiken, terwijl dat niet met een sedan had gekund. Ook zijn vierwielaangedreven voertuigen solider qua onderstel en besturing, en hebben een grotere afstand tot het wegvlak. Deze eigenschappen kunnen nuttig zijn in Nicaragua. Een vierwielaangedreven auto is inderdaad duurder dan een sedan, maar het is zeer wel mogelijk dat U achteraf blij bent niet voor een sedan te hebben gekozen.

Echter voor het prive personenvervoer in Nicaragua gebruiken we allerlei voertuigen, inclusief micro-bussen tot een capaciteit van 30 passagiers. Het gebruikte type hangt af van de omstandigheden, zoals groepsomvang en wegcondities. Wij bieden niet alleen een transfer van het vliegveld van Managua naar Granada, maar bestrijken een significant gedeelte van Nicaragua.

Alvorens U door te verwijzen naar onze Engelstalige pagina's, willen wij u er op wijzen, dat voor de vereiste aanbetaling voor het vastleggen van de reservering van een huurauto, wij een Nederlandse bankrekening beschikbaar hebben. Dat betekent voor U betalingsgemak, lage kosten en veiligheid.

Als U op deze link klikt, komt U bij onze Engelstalige pagina's terecht. Houdt U er alstublieft rekening mee, dat al onze documenten (huurovereenkomst e.d.) in het Engels zijn. U kunt wel met ons in het Nederlands communiceren.

Voor de zoekmachines: autohuur in nicaragua, autoverhuur in nicaragua, auto huren in nicaragua, managua, vliegveld


Go to top