Heb je een klein scherm? Ga dan naar hier (Engelstalig)

Inquiry forms

alquiler de vehiculo, autohuur, autovermietung, location de voiture


Vehicles slide presentationFor our
phone friendly page,
click below:
Mobiles

Country pages:
Bienvenido
Welkom
Willkommen
Bienvenue

Want your friends to hear about us: Tweet

Autoverhuur en personenvervoer in Nicaragua

Van harte welkom bij de Nederlandstalige webpagina van Armadillo Nicaragua (met Nederlandse eigenaar!)

U wilt een auto huren in Nicaragua? Vanuit Granada bieden wij al meer dan 20 jaren niet alleen privé personenvervoer (transfer, taxi, shuttle), maar ook autoverhuur. Wij zijn een van de oudste lokale autoverhuurbedrijven in Nicaragua. Wij hebben aangetoond dat we een betrouwbaar bedrijf zijn en hebben een transparante werkwijze. U ontvangt van ons vooraf een volledig kostenoverzicht en wij verrassen u niet met allerlei toeslagen bij aankomst in Nicaragua. Wij zijn klein en klantgericht.

We kunnen een huurauto afleveren en/of ophalen in Managua, aan de grens met Costa Rica, en vele andere plaatsen. Daar zijn echter wel additionele kosten aan verbonden. Begint u uw bezoek aan Nicaragua na Managua in Granada en/of Granada is de plaats waar u overnacht alvorens u via Managua weer Nicaragua verlaat, dan is er ook nog een andere en goedkopere optie voor de autooverdracht. Met alle plezier verstrekken wij u daar meer informatie over.

Voor autohuur in Nicaragua zijn wij gespecialiseerd in vierwielaangedreven (4x4, 4WD) auto's, omdat 4x4 voertuigen het meest geschikt zijn voor dit land. U kunt dan tot lastig bereikbare locaties komen, terwijl dat niet met een sedan had gekund. Ook zijn 4WD voertuigen solider qua onderstel en besturing, en hebben een grotere afstand tot het wegvlak. Dat laatste komt nog meer van pas, dan de vierwielaandrijving. Genoemde eigenschappen kunnen zeer nuttig zijn in Nicaragua. Een 4x4 auto is inderdaad duurder dan een sedan, maar het is zeer wel mogelijk dat U achteraf blij bent niet voor een sedan te hebben gekozen.
Wilt u desondanks toch een sedan huren, dan kunnen wij u daarbij helpen, middels een samenwerkings­verband dat wij hebben met een collegaverhuurder in Granada.

Echter voor het privé personenvervoer in Nicaragua gebruiken we allerlei voertuigen, inclusief micro-bussen met een capaciteit tot 30 passagiers. Het gebruikte type hangt af van de omstandigheden, zoals groepsomvang en wegcondities. Wij bieden niet alleen vervoer tussen het vliegveld van Managua en Granada, maar bestrijken een significant gedeelte van Nicaragua. Leon, Matagalpa, San Carlos, San Jorge of San Juan del Sur? We gaan daar, 24 uren per dag en 7 dagen per week.

Als U op deze link klikt, komt U bij onze Engelstalige pagina's terecht. Houdt U er alstublieft rekening mee, dat al onze documenten (huurovereenkomst e.d.) in het Engels zijn. U kunt natuurlijk wel met ons in het Nederlands communiceren. Als er iets niet duidelijk is, aarzel dan alstublieft niet om op verheldering te vragen.

Ter informatie, er is een publieke Nederlandstalige Facebook group: Nicaragua NL. Dit is onze Facebook pagina.

Voor de zoekmachines: autohuur in nicaragua, autoverhuur in nicaragua, auto huren in nicaragua, granada, managua, vliegveld, vervoer, taxi, privé, leon


Go to top